Zdravím všechny čtenáře infomejlíku
a přeji nám všem pěkný teplý duben a příjemně strávené velikonoční svátky.
Když jsme se už dostaly na téma velikonoce, což znamená pro všechny přípravu tradičních velikonočních dobrot, chtěla bych Vás upozornit na nové výsledky dtestu – VANILKOVÝ – VANILINOVÝ CUKR. Jak už dobře víte, ani jeden z uvedených výrobků neobsahuje pravou vanilku, ale že se vyrábí z dehtu dřevěného uhlí, jsem vůbec netušila. Ani že zákazníci při koupi vanilkového cukru Dr. Oetkera platí za 1kg obyčejného cukru 800 Kč. Potěšilo mě, že už delší dobu používám pravou drcenou vanilku všude tam, kde chci cítit její úžasnou chuť a vůni a ve třtinovém cukru mám přidány pravé vanilkové lusky. Tak že doporučuji. Více se dozvíte zde: http://www.stream.cz/nejnovejsi/adost/10001802-vanilkove-a-vanilinove-cukry
K velikonocům patří neodmyslitelně i vajíčka a samozřejmě nejlepší jsou ta domácí od běhacích slepic, protože obsahují kvalitní bílkoviny a vitamíny rozpustné v tucích. Více si můžete přečíst v loňském dubnovém infomejlíku. http://alikamenty.websnadno.cz/Infomejlik.html
Při pečení nádivky pak nezapomeňte na jarní bylinky jako je kopřiva, bršlice, ptačinec, ale i sedmikrásky a ostatní bylinky, které už teď rostou a dodají jídlům nejen zajímavou chuť. Výborné je jejich použití do zeleninových salátů nebo koktejlů.
A poslední povzbuzení pro Ty kdo by rádi zkusili detoxikační kurz (celý týden bez jídla). Nelekejte se – potřebné vitamíny, minerály a enzymy dostanete v čerstvě vylisované ovocné a zeleninové šťávě a sami uvidíte, že po vyčištění organismu se budete cítit naprosto úžasně. Více příběhů z detoxikačních kurzů na Slovensku, podle kterých jsme se po vlastních zkušenostech nechali inspirovat, najdete: http://www.svz.szm.sk/svz11ad.htm
Jsou volná poslední 3 místa.
Přidat komentář